Trompet kopen

Trompet kopen, daar nemen we samen met u de tijd voor!

Een trompet kopen doet u niet zomaar. U bent op zoek naar die trompet die prettig in de hand ligt en een mooie klank produceert. Een trompet kopen doet u daarom bij De Blaasinstrumenten-specialist, uw vakman op het gebied van blaasinstrumenten.

Uw eerste trompet kopen

Begint u met trompet spelen, dan is een hele dure trompet kopen niet direct nodig. De eerste jaren dat u speelt, haalt u nog niet het onderste uit de kan. Daarnaast wilt u natuurlijk eerst weten of het bevalt. Een duurdere trompet kopen kan daarna altijd nog.

Een bekend merk trompet kopen

Wij van De Blaasinstrumenten-specialist hebben alle bekende merken trompetten in ons assortiment. Een trompet kopen kan bij ons van onder andere Jupiter, Getzen en Bach. Stuk voor stuk topmerken. Een trompet kopen kan daardoor niet meer misgaan, ongeacht of deze nieuw of tweedehands is.

Een trompet kopen bij een vakman

Het voordeel van een trompet kopen bij een vakman, is dat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt. Daarnaast wordt uw trompet in perfecte staat afgeleverd. Zowel nieuw als tweedehands. En ook voor onderhoud, kunt u bij ons terecht, zodat deze nog jaren meegaat. Stap eens bij ons binnen en laat u verrassen!

Wilt u vooraf eerst verdere informatie aarzelt u dan niet om even vrijblijven persoonlijk contact op te nemen.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer