Bach trompet

Bach trompet - De keuze van professionals

U bent opzoek naar een nieuwe trompet, maar u heeft nog niet besloten welk merk u kiest? Waarom dan niet een Bach trompet? Bij die trompet bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Wat wilt u nog meer? Kies vandaag nog voor een Bach trompet.

Een Bach trompet voor iedereen

Voor een Bach trompet bent u bij ons, De Blaasinstrumenten-specialist, aan het juiste adres. Bent u een professionele muzikant of nog een beginner, wij hebben voor iedereen een passende Bach trompet. Hebt u advies nodig, vraag het ons. Wij delen dezelfde passie en helpen u graag. We kunnen u adviseren welke Bach trompet het beste bij u past en het u zelf laten ervaren.

De allereerste Bach trompet werd in 1924 geproduceerd. U kunt zich dus wel voorstellen hoeveel ervaring en vakmanschap in een Bach trompet verborgen zit. Bij het bespelen van een Bach trompet hoort en ervaart u direct waarom deze zo hoog aangeschreven staat.

Wij hebben als De Blaasinstrumenten-specialist naast een groot assortiment in blaasinstrumenten, ook een eigen reparatie atelier waar onze deskundige medewerkers onderhoud en reparaties verzorgen.

Kijkt u verder op deze site en vind alle informatie over een Bach trompet en zijn aanverwante artikelen. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk contact, dan kan dat ook. Wij helpen u graag verder!

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer