Jupiter trompet

De Blaasinstrumentenspecialist voor uw Jupiter trompet

U wilt graag trompet gaan spelen en zoekt een mooie en niet te dure Jupiter trompet. Er zijn veel winkels waar u terecht kunt voor een Jupiter trompet. Maar er is er maar eentje waar u de beste service en deskundigheid krijgt: De Blaasinstrumenten-specialist in Veldhoven.

De Jupiter trompet die het beste bij u past

Onze deskundige medewerkers kunnen u alle informatie geven over de Jupiter trompet: over de verschillende modellen, het duurzame materiaal en de klank. Zo vindt u zeker de Jupiter trompet die het beste bij u past. En dan is veel speelplezier gegarandeerd!

U kunt kiezen voor een splinternieuwe Jupiter trompet, maar bij ons behoort een tweedehands Jupiter trompet ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk denken wij met u mee over de accessoires die u nodig hebt voor uw Jupiter trompet. Bijvoorbeeld een standaard of demper.

Is uw Jupiter trompet beschadigd?

Onze vakmensen buigen zich er graag over. Wij kunnen al het onderhoud en de eventuele reparaties verzorgen vanuit ons eigen atelier. Uw Jupiter trompet is bij ons in goede zorgvuldige handen.

Op deze website vindt u alvast een voorproefje van wat wij voor u kunnen doen. Wilt u onze winkel bezoeken, dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Ook voor een vrijblijvend persoonlijk contact kunt u ons altijd bereiken.

Wij vinden dat leuk!

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer