Een eerste klas tweedehands saxofoon!

Een tweedehands saxofoon van goede kwaliteit koopt u bij De Blaasinstrumenten-specialist. Onze zaak heeft een goed onderhouden tweedehands saxofoon voor iedere muzikant.

Zelf zijn wij muzikaal onderlegd en kunnen wij u alles van de tweedehands saxofoon die u wilt aanschaffen, vertellen. De tweedehands saxofoon is terdege bekeken en, indien nodig, gereviseerd voordat hij in de verkoop gaat.

EEN UITSTEKENDE TWEEDEHANDS SAXOFOON 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Reparaties en onderhoud van een tweedehands saxofoon

Wij, De Blaasinstrumenten-specialist, verzorgen onderhoud en reparaties van uw saxofoon in onze eigen werkplaats. Of het nu gaat om een complete revisie of een kleine nastelbeurt voor uw tweedehands saxofoon, u kunt altijd terecht bij De Blaasinstrumenten-specialist. Bovendien is onze after sales service, ook voor uw tweedehands saxofoon, groot.

Ook bieden wij u een groot aantal accessoires voor uw saxofoon. Mondstukken van alle soorten en merken en een ruime collectie aan rietbinders zijn voor uw tweedehands saxofoon verkrijgbaar. Uiteraard kunt u de klank ervan zelf bepalen als u de tweedehands saxofoongaat uitproberen.

Tevens hebben wij zowel nieuwe als gebruikte houten en koperen blaasinstrumenten in huis voor amateur- en beroepsmusici. Nieuwsgierig geworden?

Aarzel niet langer en lees verder op deze site. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen.