Een Selmer mondstuk voor de perfecte klank

Of u nu klarinet, trompet of saxofoon speelt, het is van groot belang dat u een mooie klank produceert. Voor de saxofoon is een Selmer mondstuk een prima keuze! Wij, De Blaasinstrumenten-specialist in Veldhoven, kunnen u helpen om het juiste Selmer mondstuk voor u te vinden.

SELMER MONDSTUK HOEFT NIET DUUR TE ZIJN 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Uw persoonlijke Selmer mondstuk

De Blaasinstrumenten-specialist begrijpt als geen ander dat het aanschaffen van een Selmer mondstuk heel persoonlijk is. Het juiste Selmer mondstuk voor u moet aan een aantal criteria voldoen. Het moet natuurlijk de gewenste klank produceren. Ook moet het Selmer mondstuk passen bij uw embouchure. Speelplezier staat immers voorop voor iedere muzikant!

In de ruim opgezette winkel in Veldhoven vindt u een Selmer mondstuk voor iedere saxofoon en van vrijwel ieder model en type. U wordt bij het uitkiezen van uw Selmer mondstuk geholpen door een team van muzikale professionals die al jaren ervaring hebben. Daar kunt u op vertrouwen! Daarnaast adviseren wij u om het Selmer mondstuk uit te proberen om er zeker van te zijn dat het voor u het juiste mondstuk is. Uiteraard is dit mogelijk bij De Blaasinstrumenten-specialist.

Is uw interesse gewekt om eens een Selmer mondstuk uit te proberen?

Bezoek eens onze winkel in Veldhoven en verbaas u dan meteen over de ruime keus aan muziekinstrumenten, bladmuziek en accessoires. U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u verder lezen op deze site.

Vrijblijvend persoonlijk contact opnemen kan altijd.