Selmer heeft een streepje voor

Saxofoons, klarinetten, mondstukken: de echte blaasmuzikant kan niet om Selmer heen. Het bedrijf werd in 1885 opgericht in Parijs. Wie voor Selmer kiest, kiest voor topkwaliteit, goed geluid en optimaal speelplezier.

Ook bij ons, De Blaasinstrumenten-specialist in Veldhoven, heeft Selmer een streepje voor. Wij leggen u graag uit waarom. En dan laten we u meteen onze grote collectie Selmer artikelen zien.

AANTREKKELIJK GEPRIJSDE SELMER 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Selmer mondstukken

Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands klarinetten en saxofoons van Selmer. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van goede service. Samen met u kiezen wij het beste instrument uit. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen en eisen. Selmer telt over de hele wereld al vele tevreden klanten. Wellicht bent u de volgende?

Selmer produceert niet alleen muziekinstrumenten, maar maakt ook mondstukken. Een mondstuk is het belangrijkste onderdeel bij het bespelen van een blaasinstrument. Daarom besteden wij er veel tijd aan om u te helpen een mondstuk uit te zoeken. Wij hebben een groot assortiment accessoires, zo ook een ruime collectie aan Selmer mondstukken.

Bent u ook overtuigd van de superioriteit van Selmer? Bezoek dan onze showroom in Veldhoven. Daar staan onze klantvriendelijke, professionele medewerkers voor u klaar om een deskundig advies te geven over Selmer producten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle andere blaasinstrumenten.

Meer informatie over Selmer kunt u verder lezen op deze site. Mocht u graag persoonlijk contact opnemen, dan kan dat altijd! Wij helpen u graag verder.