Saxofoon revisie - Verhoog uw speel plezier

Klinkt uw saxofoon minder goed dan vroeger? Spreekt uw saxofoon slechter aan? Misschien moet u eens aan een saxofoon revisie denken.

Bij de specialist in blaasinstrumenten staan er altijd vakmensen voor u klaar om een saxofoon revisie voor u te verzorgen. Een instrument dat tecnisch in orde is, is een eerste vereiste om met plezier muziek te maken.

SAXOFOON REVISIE HOEFT NIET DUUR TE ZIJN 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Alsof u een nieuwe saxofoon koopt

Een saxofoon revisie uitvoeren is een vak apart. Onze deskundigen weten precies hoe ze uw saxofoon weer zo goed als nieuw kunnen maken. Wij adviseren ook wanneer een saxofoon revisie nodig is, of wanneer een onderhoudsbeurt volstaat. Regelmatig een onderhoudsbeurt zorgt voor een langere levensduur voordat een complete saxofoon revisie nodig is. Dit beoordelen we uiteraard altijd in overleg met onze klant.

Bij een saxofoon revisie wordt een saxofoon volledig uit elkaar gehaald. Vervolgens worden eventuele deuken in de saxofoon verwijderd. De hele saxofoon wordt gereinigd, de polsters, vilt en kurk worden vervangen en het instrument wordt weer spelingsvrij in elkaar gezet. Een saxofoon revisie is niet compleet totdat alle noten getest zijn. Na een saxofoon revisie speelt uw saxofoon weer als nieuw.

Dé specialist in revisies

Een saxofoon revisie is een uitgebreide handeling. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring met revisies. Dit verzekert de hoogste kwaliteit en wanneer U van tevoren een afspraak maakt, wordt de saxofoon revisie ingepland en bent U het instrument zo kort mogelijk kwijt.

Leest u verder op onze website over het reparatie atelier waar wij de saxofoon revisie uitvoeren. Voor vragen kunt U altijd vrijblijvendcontact met ons opnemen.

Wij helpen u graag verder.