De Blaasinstrumentenspecialist: een betrokken muziekinstrumenten winkel

U bent op zoek naar een muziekinstrumenten winkel waar enthousiast vakmanschap voorop staat? Met een ruim assortiment in blaasinstrumenten met oog voor uw individuele wensen? Een muziekinstrumenten winkel met service vanuit betrokkenheid? Bij De Blaasinstrumenten-specialist vindt u dat!

MUZIEKINSTRUMENTEN WINKEL MET AANTREKKELIJKE PRIJZEN 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

In onze muziekinstrumenten winkel is natuurlijk ruime keus in nieuwe instrumenten. Maar u kunt in onze winkel ook kiezen voor een huur-instrument. Zo kunt u het uitproberen voor 3, 6, 9 of 12 maanden met recht op korting bij aankoop.

Onderhoud en reparatie in de muziekinstrumenten winkel

U heeft ge�nvesteerd in een uitstekend blaasinstrument uit de muziekinstrumenten winkel. Het is in uw en ons belang dat het instrument goed wordt onderhouden. Onze winkel heeft, behalve de eigenaar, twee enthousiaste medewerkers.

Allen zijn zelf fervente musici. Bij reparatie van uw instrument luisteren zij goed naar uw wensen, zodat individuele aanpassingen geen probleem zijn.

Accessoires en bladmuziek in de muziekinstrumenten winkel

In de winkel vindt u diverse accessoires: mondstukken, rieten, lessenaars en bladmuziek. Ook voor instrumenten zoals gitaar en piano. Wij verwelkomen u graag in onze ruime muziekinstrumenten winkel!

Wilt u meer informatie dan kunt u ook altijd vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!