Getzen, blazend aan de top!

Getzen is een van de beste fabrikanten van blaasinstrumenten ter wereld. Het assortiment van dit familiebedrijf bestaat onder andere uit trompetten, bugels, cornetten en trombones. Getzen maakt deze instrumenten in verschillende lijnen waarmee het bedrijf zich richt op zowel startende blazers als op professionele muzikanten. En natuurlijk iedereen ertussenin.

EEN VOORDELIG GEPRIJSDE GETZEN 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Getzen heeft blaasinstrumenten voor beginnende blazers

Getzen vindt het belangrijk dat iedereen die een blaasinstrument wil gaan bespelen dat optimaal kan doen. Daarom heeft Getzen een speciale lijn ontwikkeld voor starters. Simpele, maar kwalitatief zeer goede instrumenten waarmee u naar hartenlust uw eigen techniek kunt ontwikkelen en verbeteren.

Getzen voor de professionele muzikant

Niet voor niets maken ook veel professionele blazers gebruik van instrumenten van Getzen. Speciaal voor deze muzikanten is er de Custom lijn, met onder andere dezijn de Genesis en Artist. Fantastische instrumenten, die perfect zijn afgewerkt, en geschikt zijn voor intensief gebruik. Of u nu speelt in een symfonieorkest of een fanfare, u zult hier met veel genoegen op blazen.

Getzen is een van de topmerken van De Blaasinstrumentenspecialist

Bij De Blaasinstrumenten-specialist vinden wij het belangrijk dat een instrument bij u past. Door de hoge kwaliteit en het brede assortiment behoort Getzen tot een van de beste en meest veelzijdige merken waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Komt u eens vrijblijvend langs om te zien of Getzen ook bij u past!

Mocht u meer informatie willen dan kan dat door persoonlijk contact op te nemen.