Buffet Crampon: al bijna twee eeuwen topkwaliteit

Zeg 'Buffet Crampon' en elke blaasmuzikant denkt aan klasse, stijl en degelijkheid. Het Franse merk Buffet Crampon bestaat al sinds 1836. Het fabricieert al bijna twee eeuwen blaasinstrumenten van hoge kwaliteit, zoals klarinetten, saxofoons en hobo's. Wij, De Blaasinstrumenten-specialist, verkopen alleen kwaliteitsmerken in onze winkel in Veldhoven en wij zijn dan ook trots dat wij officiële dealer van Buffet Crampon zijn

AANTREKKELIJK GEPRIJSDE BUFFET CRAMPON 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

De muziekinstrumenten van Buffet Crampon

Bij ons werken alleen mensen met een passie voor muziek. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie als u meer wilt weten over de muziekinstrumenten van Buffet Crampon. Voor amateurs of professionals, kinderen of volwassenen, Buffet Crampon heeft voor iedereen het perfecte instrument. Naast Buffet Crampon vindt u in onze winkel in Veldhoven ook bekende merken als Selmer, Bach en Yamaha.

Heeft u bij ons een instrument gekocht van Buffet Crampon? Gefeliciteerd, u hebt een prima aankoop gedaan! Op een blaasinstrument van Buffet Crampon kunt u jarenlang met veel plezier spelen. Wij adviseren wel om regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. En ook dat kunnen wij voor u doen. Met veel vakmanschap en precisie nemen wij uw instrument onder handen. Ook mankementen verhelpen wij snel en vakkundig. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende beoordeling van de staat van Uw Buffet Crampon.

De Blaasinstrumenten-specialist is een officiële dealer van Buffet Crampon. Kom onze uitgebreide collectie eens met uw eigen ogen bewonderen. Of bel eerst voor meer informatie. U kunt verder lezen op deze site of zelf vrijblijvend persoonlijk contact opnemen.