De Bach trombone, de Stradivarius onder de blaasinstrumenten

Zoekt u een trombone die klinkt al een klok? Dan zit u nooit verkeerd met een Bach trombone. De Bach trombone is de Stradivarius onder de blaasinstrumenten. Deze trombone wordt al sinds 1924 gemaakt in Amerika.

Kom eens langs bij De Blaasinstrumenten-specialist in Veldhoven, die kan u nog veel meer wetenswaardigheden vertellen over de Bach trombone. En belangrijker nog: u kunt daar vrijblijvend eens op een Bach trombone spelen, zodat U het echt het gevoel van kwaliteit zelf kunt ervaren.

AANTREKKELIJK GEPRIJSDE BACH TROMBONE 
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Bach trombone en andere blaasinstrumenten

Het belangrijkste voor u is natuurlijk dat uw trombone van hoogwaardige kwaliteit is. De Bach trombone voldoet aan de strengste eisen, zowel qua materiaal als qua klankeigenschappen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment blaasinstrumenten, zo ook de Bach trombone waarnaar u op zoek bent.

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, vakmanschap en service. Onze medewerkers zijn goed gekwalificeerd en gepassioneerd. Zij weten precies welke trombone voor u het meest geschikt is. Uiteraard alles in goed overleg met u!

Kom eens langs in onze winkel en sta versteld van onze sfeervolle showroom, waarin u naast de Bach trombone nog veel meer blaasinstrumenten aantreft. Of u nu een nieuwe of gebruikte trombone zoekt, wij hebben het allemaal. Mocht u twijfelen of een trombone wel iets voor u is, dan bieden wij ook de mogelijkheid tot huren en huurkoop.

En onze service houdt niet op bij de voordeur. Want ook als u uw Bach trombone eenmaal heeft gekocht, blijven wij u een optimale service bieden. Alle reparaties en onderhoudsbeurten verzorgen wij vanuit ons eigen atelier. En bij plotselinge problemen, kunt u altijd met uw Bach trombone bij ons binnen komen lopen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk weer op weg helpen.

Wilt u meer weten? Leest u dan verder op deze site. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen!