Trevor James 3005-E Dwarsfluit
Reviews | Review toevoegen

De 3005-E beginners-dwarsfluit van Trevor James met E-mechaniek.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

1-3 werkdagen

€ 395,00
€ 316,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Trevor James 3005-E Dwarsfluit

Het doel van deze nieuwe Trevor James model 3005 dwarsfluit is een budget-vriendelijk instrument te bieden voor de potentiële nieuwe dwarsfluitspeler, of voor degene die na lange tijd weer de dwarsfluit wil oppakken.

In deze prijsklasse zijn er over het algemeen alleen slechte kwaliteit dwarsfluiten te koop. Instrumenten die niet voldoen aan de eisen van de (her)startende dwarsfluitspeler, die het budget niet heeft voor een duurdere startersfluit, zoals de Trevor James Privilege.

Trevor James wilde dit probleem oplossen en een budget-vriendelijk instrument ontwikkelen dat de nieuwe speler aanmoedigt en deze in staat stelt om vaardigheden en talent te ontwikkelen. Het is erg jammer als het enthousiasme van de speler wordt beteugeld door de slechte kwaliteit van een dwarsfluit, die daardoor slechter aanspreekt of vaak ter reparatie bij de speciaalzaak terecht komt.

Trevor James heeft deze budget-vriendelijke dwarsfluit kunnen ontwikkelen door heel kritisch te kijken naar de productiekosten en het hele proces zo veel mogelijk te stroomlijnen. Dit alles zonder concessies te doen aan de speelbaarheid en de kwaliteit van het eindproduct. Kom gerust eens langs om deze mooie startersdwarsfluit te bekijken en te bespelen.

Specificaties:

  • Gesloten kleppen
  • Offset G-klep
  • E-mechaniek
  • Corpus: verzilverd
  • Kopstuk: verzilverd; ontworpen om vrij te spelen, om de startende speler te ondersteunen.
  • Goede kwaliteit, stevig mechaniek
  • Hoge kwaliteit polsters voor een correcte afsluiting van de toongaten en dus langdurig speelplezier
  • C-voet
  • Luxe etui met -hoes
  • Gecontroleerd en 100% technisch in orde gemaakt in ons reparatie-atelier
Garantie:
Na 1 jaar fabrieksgarantie krijgt u nog 2 jaar garantie van De Blaasinstrumentenspecialist. Wij staan namelijk 100% achter de producten die wij verkopen.

Onderhoud/reparatie:
Wij beschikken over een professioneel reparatie-atelier, waar wij iedere reparatie aan Uw instrument uit kunnen voeren. Ook het reguliere onderhoud is bij ons in vertrouwde handen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Dit om misbruik te voorkomen. Wanneer deze review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.