Yanagisawa

Yanagisawa, een klasse apart!

Yanagisawa is een van de beste en bekendste merken op het gebied van saxofoons. Dit Japanse familiebedrijf maakt al meer dan 100 jaar saxofoons en wordt gezien als modern en vooruitstrevend. Natuurlijk koopt u saxofoons van Yanagisawa ook bij De Blaasinstrumenten-specialist.

Yanagisawa maakt vooruitstrevende saxofoons

De meeste saxofoons worden gemaakt van geelkoper, of messing. Yanagisawa experimenteert echter al tientallen jaren met het maken van blaasinstrumenten uit andere materialen. Zo heeft dit merk in haar assortiment inmiddels saxofoons volledig van zilver en van fosforbrons. En dit uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het materiaal en het geluid.

Bekende Yanagisawa saxofoonspelers

Saxofoons van Yanagisawa worden bespeeld door vele bekende saxofoonspelers. Onder hen Gary Bartz, Steve Slagle, Snake Davis en Antonio Hart. Stuk voor stuk liefhebbers van het instrument, en mensen die de kwaliteit van Yanagisawa op waarde weten te schatten.

Yanagisawa is een van de topmerken in het assortiment saxofoons van De Blaasinstrumenten-specialist. In onze muziekinstrumenten winkel laten wij u graag de verschillende modellen zien, en kunt u natuurlijk zelf ervaren hoe het is om op een Yanagisawa saxofoon te spelen. Kiest u voor dit merk dan wilt u nooit meer anders.

Wenst u meer informatie over het aanschaffen van een Yanagisawa saxofoon?

Onze enthousiaste en deskundige medewerkers delen graag hun passie voor blaasinstrumenten met u. Mocht u meer willen weten over onze Yanagisawa saxofoons, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of kom even langs in onze winkel in Veldhoven!

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer