Yamaha saxofoon

Stel ons al uw vragen over de Yamaha saxofoon

U kunt met al uw vragen over de Yamaha saxofoon terecht bij ons deskundige team. Een van onze medewerkers zal u de uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte saxofoons laten zien. Probeer zelf uit welke Yamaha saxofoon u het mooist vindt klinken. Wanneer u wilt, kunt u ook een Yamaha saxofoon huren om het op die manier maximaal uit te proberen alvorens u er eentje aanschaft. Overigens is huurkoop ook mogelijk!

Ook verrichten wij onderhoud aan uw Yamaha saxofoon

Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud van uw Yamaha saxofoon en alle andere blaasinstrumenten? Omdat uw saxofoon een kwetsbaar instrument is, heeft het regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Wij houden uw saxofoon in topconditie en zorgen ervoor dat uw Yamaha saxofoon altijd klinkt en functioneert zoals het hoort. Kom vrijblijvend eens langs met uw Yamaha saxofoon of andere blaasinstrument zodat wij in overleg met u kunnen bekijken wat er nodig is aan onderhoud.

Alles voor de saxofonist

Wellicht bent u ook nog op zoek naar bijpassende accessoires voor uw Yamaha saxofoon, zoals een mondstuk? Ook die hebben wij te kust en te keur. Wij bieden u een keuze uit een enorm assortiment blaasinstrumenten met alle accessoires die u nodig heeft. Bij ons vraagt u nooit tevergeefs. Kom eens langs in onze winkel in Veldhoven.

Geeft u de voorkeur aan een vrijblijvend persoonlijk contact, dan kan dat natuurlijk ook!

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer