Vandoren Rieten

Vandoren rieten, keuze van professionals

Of u nu klarinet, saxofoon of hobo speelt, goede rieten zijn heel belangrijk. Vandoren rieten bieden topkwaliteit. Bij De Blaasinstrumenten-specialist krijgt u deze topkwaliteit Vandoren rieten uit onze grote voorraad. We verkopen alle verschillende types Vandoren rieten. Of U nu op zoek bent naar de traditionele �blauwe doosjes�, de V16, de JaZZ of de 56 rue Lepic, voor iedere smaak en stijl zijn er geschikte Vandoren rieten. Dit is niet voor niets het meest verkochte merk!

Advies over Vandoren rieten

Wij werken met een team gepassioneerde liefhebbers van blaasinstrumenten. Allemaal professioneel opgeleide mensen met veel kennis en ervaring. Wij kunnen u prima adviseren bij de aankoop van Vandoren rieten. Indien gewenst, kunnen we de Vandoren rieten ook voor u opsturen.

Het merk Vandoren bestaat al sinds 1905. Het kwaliteitsverschil tussen de Vandoren rieten en goedkopere alternatieven is duidelijk merkbaar wanneer u uw instrument bespeelt. U zult merken dat u met Vandoren rieten een veel mooiere klank kunt produceren. Graag vertellen wij meer over de voordelen die Vandoren rieten bieden.

Natuurlijk leveren wij veel meer dan Vandoren rieten. Wij zijn een specialist op het gebied van blaasinstrumenten in Nederland. Wij hebben een van de grootste collecties blaasinstrumenten met alle daarbij behorende accessoires. Van handige koffers tot tweedehands blaasinstrumenten. Ook kunt u bij ons de tijd nemen om kennis te maken met een instrument door deze eerst een periode te huren.

Breng eens een bezoekje aan onze winkel en bekijk ons grote assortiment! U kunt ook verder lezen op deze site en persoonlijk contact opnemen kan natuurlijk altijd.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer