Trompet demper

Een passende trompet demper - �C�est le ton qui fait la musique�

Iedere trompettist weet dat er vaak verschillende klanken en dempers worden ge�ist binnen een orkest. Bij De Blaasinstrumenten-specialist weten we dat ook. Voor een goede trompet demper kunt u prima bij ons terecht. Wij hebben verschillende modellen op voorraad en bieden u deskundig advies.

Onze zaak, De Blaasinstrumenten-specialist, die in 1993 is gestart, blaast inmiddels aardig zijn partijtje mee en heeft dan ook precies de trompet demper die bij uw instrument past. Er is een trompet demper van het merk Denis Wick in verschillende modellen beschikbaar, maar u kunt ook een trompet demper van Humes & Berg of Wallace aanschaffen. Zoals altijd geldt ook hier: kom gerust zelf uitproberen om de verschillen in trompet demper te ervaren.

Hebt u liever een trompet demper van Yamaha Silent Brass om rustig thuis te repeteren, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Dit is echter nog maar een greep uit de uitgebreide collectie; voor ieder gewenst klank-effect is er een trompet demper.

Trompet demper voor het juiste klank-effect

Met een trompet demper van De Blaasinstrumenten-specialist bereikt u het juiste klank-effect voor uw instrument. Onze medewerkers beschikken over een ruime vakkennis en gedegen vakmanschap en kunnen u alles vertellen over de trompet demper die u wilt aanschaffen.

Is uw trompet demper gevallen of zijn de kurken versleten? Wij kunnen uw trompet demper ook repareren, omdat wij over een eigen werkplaats beschikken. Voor meer informatie over uw trompet demper kunt u verder lezen op deze site of eventjes persoonlijk contact met ons opnemen.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer