Silent Brass

Silent Brass bij De Blaasinstrumenten-specialist

E�n van de meest geavanceerde oefendempers is zonder twijfel de Silent Brass. Met een Silent Brass oefent u in alle rust en bent u niemand tot last. U kunt zelfs midden in de nacht repeteren zonder er iemand anders mee tot last te zijn. De Blaasinstrumenten-specialist heeft een Silent Brass voor vrijwel ieder koperblaasinstrument op voorraad.

Silent Brass mogelijkheden

Het electronische systeem van de Silent Brass bestaat uit een demper die het geluid voor bijna 100% dempt, een microfoontje in de demper en een regelkastje waarmee u kunt instellen hoe u het geluid wilt terughoren. U hoort uzelf via oordopjes of een koptelefoon luid en duidelijk terug via de Silent Brass, zonder dat iemand in uw omgeving daar last van ondervindt. Ook bevindt zich er een audio-ingang in het Silent Brass systeem. Daarmee kunt u makkelijk meespelen met cd�s of mp3�s.

Ook voor het oefenen van techniek is een Silent Brass zeer nuttig. Iedere verkeerde noot hoort u haarscherp. Voor amateur- en beroepsmusici die geen geluiddichte opnamestudio hebben is een Silent Brass dan ook een ideale oplossing!

Dat is natuurlijk niet alles wat wij voor u kunnen betekenen. Wij, De Blaasinstrumenten-specialist, hebben vrijwel alle nieuwe houten en koperen blaasinstrumenten in onze winkel voorradig. Ook hebben we een zeer ruim assortiment aan accessoires. Daarnaast hebben wij fraaie, goed onderhouden occasions. Dus mocht u, naast een Silent Brass, iets anders nodig hebben, dan bent u eveneens bij ons aan het juiste adres.

Mocht u vrijblijvend persoonlijk contact met ons op willen nemen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer