Selmer saxofoon

Selmer saxofoon, een saxofoon met unieke eigenschappen

Bent u op zoek naar een saxofoon? Eentje die een schitterende klank combineert met een mooi uiterlijk?

Dan moet u beslist een Selmer saxofoon komen uitproberen! Het mooie van deze saxofoon is, is dat ze zowel voor de klassieke als de lichte muziek geschikt zijn. Een Selmer saxofoon hoort niet voor niets bij de meest bespeelde saxofoons ter wereld.

Een Selmer saxofoon voor iedereen

Wanneer u een Selmer saxofoon wilt gaan aanschaffen, dan heeft u de keuze uit veel verschillende modellen. Zowel voor sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon. Zo zijn er de Super Action 80, de Serie 3 en de Reference modellen. En die zijn er weer in diverse uitvoeringen. Wij geven u graag advies welke Selmer saxofoon het beste bij u past.

Waarom nou een Selmer saxofoon?

Een Selmer saxofoon voldoet aan de behoeften van zowel professionele als amateur saxofonisten. Een onnavolgbare klank wordt gecombineerd met een zeer duurzame bouw. Niet voor niets staat een Selmer saxofoon wereldwijd zeer hoog aangeschreven.

Wilt u ook genieten van uw eigen Selmer saxofoon? Kijkt u dan verder op deze site of bezoek onze prachtige winkel. Wij laten het u graag zelf ervaren, want er is geen betere manier om zelf een oordeel te kunnen geven over de schitterende klank van een Selmer saxofoon.

Wij bieden niet alleen nieuwe instrumenten aan. U kunt naast een Selmer saxofoon ook diverse accessoires aanschaffen. Ook worden er alle benodigde diensten, zoals reparatie of revisie van uw Selmer saxofoon, aangeboden. Ons team van passievolle deskundigen werken de hele dag met blaasinstrumenten in ons eigen atelier. Wat wilt u nog meer?

Meer informatie over een selmer saxofoon?

U kunt het lezen op deze site of even vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer