Saxofoon mondstuk

Uw saxofoon mondstuk koopt u bij d� Specialist in blaasinstrumenten

De Blaasinstrumenten-specialist heeft zich gespecialiseerd in houten en koperen blaasinstrumenten en in alles wat erbij hoort. Bent u aan een nieuw saxofoon mondstuk toe, dan bieden wij een ruime keuze en heeft u het echt voor het uitzoeken.

Uw saxofoon mondstuk ligt er vast wel tussen, want wij hebben een uitgebreid assortiment. Zo kunnen wij u uitstekend adviseren over een saxofoon mondstuk dat u wilt aanschaffen en geven dan de gelegenheid tot uitproberen en kiezen. Zo hebben wij een saxofoon mondstuk van eboniet, maar u kunt ook kiezen voor de wat ruwere klank van een saxofoon mondstuk van metaal.

Wilt u de sterren van de hemel spelen dan is een goed saxofoon mondstuk van het uiterste belang, want het is het belangrijkste deel van het instrument. Het saxofoon mondstuk bepaalt immers voor een groot deel de klank van het instrument.

Het komt nauw bij het uitzoeken van een saxofoon mondstuk. Daarom kunt u altijd zelf komen proberen om te zien of een saxofoon mondstuk bij u en uw muziekstijl past. Met alle plezier helpen onze vakmensen u om met een nieuw saxofoon mondstuk de klank aan uw instrument te ontlokken die u graag wilt horen.

Meer weten?

Leest u dan verder op deze site of neemt u vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer