Lefreque

Uw blaasinstrument klinkt beter met Lefreque!

U bespeelt een kwalitatief goed blaasinstrument en toch lijkt het geluid wat tegen te vallen. Daar kan de Lefreque iets aan doen! Lefreque is een klankbrug, die ervoor zorgt dat de klank van uw instrument beter wordt en dat het instrument beter aanspreekt.

De Blaasinstrumenten-specialist, de muziekzaak bij uitstek, vertelt u graag meer over dit eenvoudige systeem dat een verbluffend resultaat heeft.

Lefreque is eenvoudig te monteren

De Lefreque is een metalen brug die bestaat uit twee delen. De Lefreque herstelt de natuurlijke klankbreuken van een instrument. Tussen de verschillende delen van een blaasinstrument zit bijvoorbeeld kurk, een materiaal dat geluid juist dempt. De Lefreque neemt dit nadeel weg. Bovendien is het systeem heel eenvoudig op uw muziekinstrument te monteren. De Lefreque vergroot uw speelplezier!

De Lefreque is bij de ons leverbaar in verschillende maten en materialen en wordt geleverd met enkele siliconenbandjes voor de bevestiging op uw blaasinstrument. Eventuele extra siliconenbandjes voor de Lefreque zijn ook los verkrijgbaar.

Wij kennen alle ins en outs van de Lefreque. Naast een van de grootste collecties blaasinstrumenten met de benodigde accessoires van Nederland beschikken wij ook over zeer professionele kennis. Zowel de beginner als de doorgewinterde professional kan bij ons terecht. Neemt u eens de moeite om naar Veldhoven te komen en het enorme assortiment aan instrumenten, bladmuziek, koffers, rieten en nog veel meer te bewonderen.

Voor meer informatie over de Lefreque kunt u verder lezen op deze site of even vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer