Conn trombone

Een Conn trombone vindt u bij de Blaasinstrumentenspecialist!

U wilt trombone gaan spelen en zoekt een betrouwbare speciaalzaak om een nieuwe of tweedehands Conn trombone aan te schaffen? Of u bent al in het bezit van een Conn trombone en zoekt een goede speciaalzaak voor reparatie of onderhoud van uw muziekinstrument?

Leest u dan verder op onze site! Bij ons gaat u gegarandeerd met een perfecte Conn trombone de deur uit!

Een Conn trombone kopen of huren

Wij bieden u vakmanschap en goede service op het gebied van blaasinstrumenten. Onze deskundige medewerkers geven u een goed advies bij de aankoop van een Conn trombone of een van de vele andere blaasinstrumenten waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij hebben de door u gewenste Conn trombone zeker in het assortiment.

Weet u nog niet zeker of trombone spelen iets voor u is?
Geen probleem, het is ook mogelijk om een Conn trombone te huren om op die manier langer de tijd te nemen om kennis te maken met het instrument. En uiteraard is ook huurkoop mogelijk.

Naast de Conn trombone vindt u bij ons nog vele andere instrumenten, zoals saxofoons, klarinetten en dwarsfluiten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bladmuziek, accessoires, en reparatie en onderhoud van uw instrument.

De Blaasinstrumenten-specialist is h�t adres voor o.a. een Conn trombone! Ligt Veldhoven een beetje uit de route dan kunt u voor uitvoerige informatie verder lezen op de site. Geeft u de voorkeur aan een vrijblijvend persoonlijk contact dan kan dat altijd.

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer