Besson euphonium

Veel speelplezier met een Besson euphonium

Een euphonium is een blaasinstrument met een mooie, ronde klank. Het is een genot om een euphonium te beluisteren. Maar het is een nog groter plezier om een Besson euphonium te mogen spelen.

De Besson euphonium wordt al meer dan 175 jaar met veel passie en zorgvuldigheid gemaakt. Besson is dan ook een topmerk, te koop bij ons, De Blaasinstrumenten-specialist in Veldhoven.

Van een Besson euphonium tot een saxofoon

Kom voor een Besson euphonium gerust naar De Blaasinstrumenten-specialist! Ten eerste bieden wij een uitgebreide collectie blaasinstrumenten. Van een Besson euphonium tot een saxofoon of trompet. U kunt kiezen uit nieuwe of tweedehands instrumenten, zelfs huren is een optie. De keus is aan u!

Maar u staat er bij het uitkiezen van een Besson euphonium gelukkig niet alleen voor. Wij als muziekprofessionals helpen u graag een handje. We zetten onze vakkennis en jarenlange ervaring in om te zorgen dat u met de beste Besson euphonium voor u de winkel verlaat. Mocht u twijfelen, neem de tijd! Daar waar wij kunnen, denken we met u mee.

Een Besson euphonium is een topinstrument en heeft een hele lange levensduur. Mocht uw Besson euphonium toch een keer reparatie of onderhoud nodig hebben?? Laat dat dan met een gerust hart aan ons over! Vanuit ons eigen atelier verzorgen wij al het onderhoud en de reparaties van de meest uiteenlopende blaasinstrumenten.

Daarom mogen wij ons ook De Blaasinstrumenten-specialist noemen. Wellicht zien we elkaar snel in onze winkel?

Is dat nu net even te ver, leest u dan verder op deze site en vindt alle informatie. Hebt u behoefte aan een vrijblijvend persoonlijk contact dan kan dat ook. Wij helpen u graag verder!

Nieuw

nieuwe-instrumenten

Gebruikt

gebruikte-instrumenten

Verhuur

verhuur

Accessoires

accessoires

Bladmuziek

bladmuziek


Bach Trompet | Selmer